telefoon		06-34545387  E-mail		 		info@yogawijchen.nl Yoga Mariës

Uitgekomen (2013): ”Mijn Yogaboek” en “Mijn Yoga Werkboek”

“Mijn Yogaboek” is een boekje  voor kinderen, jongeren en speelse volwassenen die yoga willen beoefenen. In het boekje staan yoga-oefeningen beschreven met een tekening van die oefening ernaast. In “Mijn Yoga Werkboek” staan oefeningen om zelf uit te werken en er horen 4 knip-en plakvellen met yoga-oefeningen bij die te verwerken zijn in dit boekje.


De boekjes zijn geschreven door Mariës.
De illustraties zijn gemaakt door mijn dochter Maartje.


De kosten bedragen 16,95 euro per boekje. Wilt u de boekjes of één van de boekjes aanschaffen, dan kunt u een mail sturen naar info@yogawijchen.nl.

De kosten dienen vooraf betaald te worden. De boekjes kunnen op afspraak in Wijchen opgehaald worden of ze kunnen toegezonden worden. Bij toezending komen de kosten voor verzending erbij.


Uitgekomen (2015): “Zinnie leert mediteren”


Dit boekje is geschreven door Mariës en mijn dochter Maartje heeft de illustraties verzorgd.

Zinnie is een hondje dat bang is om naar buiten te gaan, omdat daar grote honden rondlopen. Zinnie leert mediteren van knuffel Zenja en overwint zijn angst om naar buiten te gaan.


De kosten voor dit boekje bedragen 12,50 euro.  Wilt u dit boekje aanschaffen, dan kunt u een mail sturen naar info@yogawijchen.nl. De kosten dienen vooraf betaald te worden. Het boekje kan op afspraak in Wijchen opgehaald worden of het kan toegezonden worden. Bij toezending komen de kosten voor verzending erbij.